Steunactie

Steunactie vanaf nu


Nu ons landelijk erkend museum door kan gaan en het pand ons eigendom wordt, willen we het gebouw op allerlei manieren gaan verbeteren en op termijn de lening kunnen afbetalen. Ook daar is in de komende tijd nogal wat geld voor nodig.

U kunt ons hierbij helpen door in één keer voor de komende vijf jaar vriend van het museum te worden. Wij vragen u dan om in één keer aan ons te betalen waardoor u dan vijf jaar lang vriend bent. Ons museum is een museum met alleen vrijwilligers en wordt dus voor een belangrijk gedeelte gedragen door de eigen gemeenschap en alle mensen die ons museum een warm hart toedragen.

Nederland heeft onlangs het Europese verdrag van Faro ondertekend en dat betekent dat de overheid anders dan nu vooral die culturele instellingen extra zal ondersteunen die veel steun vanuit de samenleving zelf ervaren. Door voor meerdere jaren vriend van ons museum te worden geeft u mede uiting aan dit draagvlak en helpt u ons bij het voortbestaan en verbeteren.

Image

Wat houdt langdurig vriend zijn van het museum Techniek met ’n Ziel in?

Persoonlijke vriend
23 per jaar
5 x €23 oftewel €115 ineens
Welkom voor een gratis rondleiding en ook gratis welkom op onze jaarlijkse ontmoetingsavond


Samen vriend
40 per jaar
5 x €40 oftewel €200 ineens
Welkom voor een gratis rondleiding voor beiden en ook beiden gratis welkom op onze jaarlijkse ontmoetingsavond


Royale vriend
80 per jaar
5 x €80 oftewel €400 ineens
Welkom voor een gratis rondleiding met nog vier personen erbij en met twee personen gratis welkom op onze jaarlijkse ontmoetingsavond
Zeer gulle vriend
120 per jaar
5 x €120 oftewel €600 ineens
Welkom voor een gratis rondleiding met nog zes personen erbij (op afspraak) en ook met twee personen gratis welkom op onze jaarlijkse ontmoetingsavond

 

  • Indien u ieder jaar maximaal gebruik maakt van de aangeboden faciliteiten verdient u uw eenmalige inleg in die vijf jaar dus geheel of grotendeels terug
  • Bovenstaande faciliteiten gelden alleen als u voor vijf jaar ineens vriend wordt
  • Indien u sponsor wil worden van ons museum voor een groter bedrag dan bent u natuurlijk ook zeer welkom en maken we afspraken over passende faciliteiten (Neem dan contact met ons op)

Schenk guller, zónder dat het u meer kost


De overheid trekt zich steeds verder terug uit de cultuursector en heeft nu een beleid ingezet waardoor het voor particulieren en bedrijven interessanter wordt om te schenken aan een goed doel. Als Vriend is het dan ook goed te weten dat de belastingdienst kan meebetalen aan uw bijdrage. En ons museum kan iedere extra steun goed gebruiken!

Stichting Techniek met ‘n Ziel is aangemerkt als een Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling  (hierna te noemen: Culturele ANBI).  Voor donateurs van Culturele ANBI’s geldt er een extra giftenaftrek. Wanneer u verklaart dat u ons museum vijf jaar lang wilt steunen zonder dat u daar faciliteiten tegenover gesteld krijgt zoals hierboven bij de vrienden staat vermeld, dan mag u in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken, dat is dus 125%!

Lees hier hoe u meer kunt schenken zonder dat het u meer kost.

 

Bankrekeningnummer

IBAN: NL55RABO0123802008